Hoera! Een nieuwe Gouden Boekjes site!

Het oude vertrouwde in een nieuw jasje

Onthullingsvideo

12 maart 2019 – Met trots presenteren wij de nieuwe Gouden Boekjes site. Beleef de Gouden Boekjes op een nieuwe manier. Naast een mooi nieuw design zijn er ook nieuwe dingen te beleven. Strakker, sneller en evenveel plezier!

Waarom een nieuwe site?

De Gouden Boekjes site was hard toe aan een update. De site was gebouwd in 2011 en dat kon je zien. Hij was erg statisch en simpel. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar de Gouden Boekjes (zoals bijv. Het verhaal van Sinterklaas) gaan mee met de tijd. Waarom de site dan niet?
De site is nu nog steeds simpel, maar je kan er wel een stuk meer mee!

Scroll door de wolken en geniet van alle creativiteit die de Gouden Boekjes bieden!

Wat is er nieuw?

Je vraagt je natuurlijk af wat er is veranderd, naast het uiterlijk van de site. Er zijn wat dingen weg gehaald en wat dingen bij gekomen. Zo hebben we helaas de spelletjes van de site af moeten halen. We weten dat veel kleintjes deze spelletjes leuk vonden, maar helaas was dit gemaakt met een erg oud systeem dat niet meer bruikbaar was. Maar niet getreurd, er zijn een heleboel leuke dingen bijgekomen!

Muziek

Op de oude site was al muziek te beluisteren en dat is op deze site niet veranderd! We hebben er wel wat andere liedjes op gezet en deze zullen ook ge-update worden als er nieuwe liedjes bijkomen! Je kan ook meteen doorklikken naar Spotify waar je de Gouden Boekjes kan beluisteren! De Gouden Boekjes staan niet alleen op Spotify, ze zijn ook te vinden op iTunes en enkele andere muziek streaming services. Daarnaast kan je ook op luisterboekjes.nl zien welke boekjes online te beluisteren zijn!

Kleurplaten! Kleurplaten en nóg eens kleurplaten!

Op de oude website stonden vier kleurplaten. Dat hebben wij drastisch veranderd! In plaats van vier kleurplaten heb je nu keuze uit maar liefst 22,
heel veel kleurplezier dus! Van de Vijf brandweermannetjes en De gele taxi naar de Kladderkatjes, kleur ze allemaal!

Alle Gouden Boekjes

Ook op deze site kan je álle Gouden Boekjes vinden. Voeg ze toe aan je verlanglijstje of download de lijst met alle Gouden Boekjes om bij te houden hoeveel je er al hebt! Houd het regelmatig bij, want elk jaar komen er natuurlijk weer nieuwe boekjes bij!

Veelgestelde vragen

Wij krijgen veel vragen binnen over de Gouden Boekjes, maar je hoeft nu niet meer te wachten op een mailtje van ons! Check nu de veelgestelde vragen en kom meteen achter het antwoord dat je zoekt. Natuurlijk kan je nog altijd contact met ons opnemen als je vraag er niet tussen staat!

Over

Wil je meer weten over de Gouden Boekjes? Dan zit je hier goed! Ontdek de geschiedenis van de Gouden Boekjes aan de hand van de tijdlijn en lees meer over wat we met de Gouden Boekjes doen.

Nieuwsbrief

Wordt lid van de Gouden Boekjes club en schrijf je in voor de nieuwe nieuwsbrief! Zo blijf je op de hoogte van alles Gouden Boekjes. Nieuwe boekjes? Je weet het meteen. Een expositie? Jij krijgt vroegtijdig een uitnodiging! De nieuwsbrief gaat via een nieuw systeem waardoor het efficiënter en sneller te werk gaat.

Geef een reactie

Sluit Menu
preloader