Het Grote Gouden Boekjes onderzoek!

Wil jij graag meehelpen met mogelijk toekomstige producten van de Gouden Boekjes? Nu is je kans! Wij willen graag horen wat jij wilt zien van ons!

Wij zijn onderzoek aan het doen naar de wensen en behoefte van jou. Wat vind jij belangrijk bij (kinder)producten? Wat vind jij van het Gouden Boekjes merk? Deze vragen komen allemaal in onze enquête. Met jouw hulp kunnen wij voortaan betere producten aanbieden die passen bij de doelgroep.

Als die reden niet goed genoeg is om deel te nemen aan de enquête, kan je altijd meedoen om kans te maken op de drie nieuwste Gouden Boeken, namelijk: Richard Scarry’s Grote Gouden Boek, Het Gouden Boek van Rintje en Balotje op vakantie!

Nog niet goed genoeg? Doe het dan voor de studente die deze website onderhoud. Mijn naam is Elianne Koekkoek en ik zit al een tijdje achter de sociale media van Uitgeverij Rubinstein, de Gouden Boekjes en de Fabeltjeskrant. Daarbij ook de desbetreffende websites. Voor mijn eindscriptie heb ik dit onderzoek opgezet, in opdracht van Uitgeverij Rubinstein. Help mij met afstuderen, maak kans op de bundel met drie boeken en help Uitgeverij Rubinstein om passende producten aan te bieden!

Klik op de link hieronder om mee te doen!

klik hier en doe mee
Sluit Menu
preloader