De Gouden Boekjes zijn te vinden in de boekhandel of via de internetboekhandel verkrijgbaar. Wij zijn geen webwinkel. Als de boekjes niet in de winkel of online te vinden zijn, is de kans groot dat ze niet meer verkrijgbaar zijn. Je kan dan proberen om de boekjes via tweedehandswinkels of tweedehands-webshops te verkrijgen.

De prijs van een normaal Gouden Boekje bedraagt €7,99, een Luxe Gouden Boekje vanaf € 7,99 en een Gouden Voorleesboek € 15,50.

Load More

Helaas hebben wij geen eigen webwinkel. Al onze leverbare Gouden Boekjes zijn in de boekhandel of via de internetboekhandel verkrijgbaar.

Load More

Als de boekjes niet in de winkel of online te vinden zijn, is de kans groot dat ze niet meer verkrijgbaar zijn. Kijk bij tweedehandswinkels of (tweedehands)webshops.

Load More

De Efteling Gouden Boekjes hebben wij in het verleden speciaal gemaakt voor De Persgroep. U zou online kunnen kijken of u ze nog vinden kan maar er zijn geen vaste verkooppunten meer.

Load More

Het leesniveau van de boekjes verschilt per boekje. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 5+. Als je voorleest dan ligt de leeftijd lager, 3+. De meeste klassieke Gouden Boekjes zijn bestemd voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar. Maar er zijn ook Gouden Boekjes voor oudere kinderen en volwassenen. Kortom een Gouden Boekje is voor iedereen!

Heb je een vraag over een specifiek boekje? Neem hier contact met ons op.

Load More

Nee, helaas niet. De productie van een deel van de boekjes is stopgezet. Deze boekjes kun je niet meer in de gewone winkel of online verkrijgen. Misschien nog via tweedehands(web)winkels.

Load More

Dit kan helaas niet. Wij hebben geen Gouden Boekjes abonnement.

Load More

Kijk hier voor meer informatie over samenwerking en ideeën voor boekjes.

Load More

Alle Gouden Boekjes staan hier op de site. Als je graag een een printbaren lijst wilt hebben om de boekjes op af te strepen kan je die hieronder downloaden.

Load More

Kijk hier voor meer informatie over samenwerken met Rubinstein.

Load More

Staat je vraag hier niet tussen? Stel hier je vraag.

Sluit Menu
preloader